Stichting Revital -Telfoon: 0546-601582 - E-mailadres: algemeen@revital.nl - Banknummer: NL63INGB0008198878: - BTW-nummer: 821389907B01 - Inschrijving K.v.K. nr.: 08208540Nieuwsbrief - gewijzigd op 24 mei 2018


Privacy beleid.

Beste relaties,
Op 25 mei 2018 voert de EU een nieuwe regulering in met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens - de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wetgeving geeft mensen meer zeggenschap over hun persoonlijke gegevens.
Indien u staat vermeld op de site www.revital.nl , bewaren we relevante persoonlijke data, zoals naam en e-mailadres. Tevens kunnen wij op uw verzoek uw social media toegangen vermelden. Kortom, u en u alleen bepaalt welke gegevens op de site www.revital.nl worden vermeld.
Via de button "Aanmelden" kunt u aangeven op welke wijze en met welke gegevens u vermeld wilt worden.

Uw gegevens worden vermeld op formulieren welke zijn opgemaakt via het externe bedrijf FORMDESK.
Formdesk hanteert de volgende richtlijnen met betrekking tot het privacy beleid.

Wij vinden het enorm belangrijk om zorgvuldig met de persoonsgegevens van onze contacten om te gaan, en zullen deze dan ook nooit delen met derden.DOE MET ONS MEE.

Steun de Stichting Revital en daarmee projecten op het gebied van kunst, cultuur en natuur alsmede projecten van humane aard.


Met vriendelijke groet
Stichting Revital
Revital – Uit in Nederland
Frans Lenferink