Stichting Revital -Telfoon: 0546-601582 - E-mailadres: algemeen@revital.nl - Banknummer: NL63INGB0008198878: - BTW-nummer: 821389907B01 - Inschrijving K.v.K. nr.: 08208540Nieuwsbrief - gewijzigd op 24 mei 2018


Privacy beleid.

Beste relaties,
Op 25 mei 2018 voerde de EU een nieuwe regulering in met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens - de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wetgeving geeft mensen meer zeggenschap over hun persoonlijke gegevens.
Indien u staat vermeld op de site www.revital.nl , bewaren we relevante persoonlijke data, zoals naam en e-mailadres. Tevens kunnen wij op uw verzoek uw social media toegangen vermelden. Kortom, u en u alleen bepaalt welke gegevens op de site www.revital.nl worden vermeld.
Via de button "Aanmelden" kunt u aangeven op welke wijze en met welke gegevens u vermeld wilt worden.

Wij vinden het enorm belangrijk om zorgvuldig met de persoonsgegevens van onze contacten om te gaan, en zullen deze dan ook nooit delen met derden.
Copyright

Indien u bezwaar hebt met betrekking tot een geplaatste foto, welke door u is gemaakt, of in verband met het schenden van copy-rechten, laat ons dit dan weten zodat wij de foto/tekst kunnen verwijderen.

Aanleveren van foto's / Teksten.
Foto's/teksten die ons worden toegezonden daarvan dient altijd de herkomst en de naam van de fotograaf vermeld te worden.

Door op de geplaatste foto te klikken verkrijgt men ove rhet algemeen meer informatie over de herkomst ervan.


DOE MET ONS MEE.

Steun de Stichting Revital en daarmee projecten op het gebied van kunst, cultuur en natuur alsmede projecten van humane aard.


Met vriendelijke groet
Stichting Revital
Revital – Uit in Nederland
Frans Lenferink